Smarta Hus KNX

KNX

KNX, som är förkortning av Konnex, är ett intelligent och effektivt system som skapar goda förutsättningar till lägre kostnader och en simplare ellösning.

Med en KNX-installation samlar du praktiskt alla apparater och olika elfunktioner på ett enda nät där resurser delas, vilket resulterar i ett smartare hem eller smartare företagslokaler. Man skulle kunna beskriva den här tekniken som ett verktyg för apparater att använda sig av samma språk. För företag är KNX ett utmärkt alternativ som lösning på underhållning av elinstallationer, men även privatpersoner kan gagnas avsevärt tack vare KNX-tekniken.

Furusunds el har god kunskap om KNX-Tekniken. Våra skickliga tekniker hjälper dig med installationen på ett säkert och professionellt sätt. Som kund kan du känna trygg i att anlita oss. Du får både vägledning och arbetet utfört av installatörer med erfarenhet och branschkunskap, oavsett om det handlar om belysning, klimatanläggning eller exempelvis solskyddslösningar.

Vi hjälper dig med all typ av KNX-projektering. Utöver själva installeringen kan vi även se över funktioner som behöver omprogrammeras eller nya apparater som ska läggas till på samma nätlinje. Vi är verksamma i Stockholm, Norrtälje, Roslagen samt Öland.

Vi har kopplat ihop alla funktioner som lås, larm, värme, media, belysning och en rad annat i ett enda gränssnitt. Du styr hela ditt hem med en App eller en fjärrkontroll, oavsett hur många funktioner du har och har tillgång till ditt hem vare sig du hemma eller någon annanstans.

Är du nyfiken på att få veta mer om våra tjänster?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss